Η εταιρείαintercopy1

Το Φωτοαντιγραφικό Κέντρο International δραστηριοποιείται στο χώρο των φωτοαντιγράφων εδώ και 30 χρόνια, προσφέροντας αξιόπιστες εκτυπωτικές λύσεις και δίνοντας πάντα βαρύτητα στην ποιότητα και στην ταχύτητα εξυπηρέτησης. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά, με ιδέες που εναρμονίζονται άριστα με την εφαρμογή σας. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε να εκτελούμε με επιτυχία κάθε εργασία. Στην ιστοσελίδα μας θα αντλήσετε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε .

Πού βρισκόμαστε

Το μαγαζί μας βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της Οδού Μελενίκου, απέναντι απο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Κων.Μελενίκου 5
546 35,Θεσσαλονίκη

bind2

Βιβλιοδεσίες

Στο Φωτοαντιγραφικό Κέντρο International αναλαμβάνουμε βιβλιοδεσίες με θερμοκόλληση ή με σπιράλ, με την οποία επιτυγχάνεται γρήγορο και ευπαρουσίαστο αποτέλεσμα, ιδανικό για μελέτες και εργασίες. Η βιβλιοδεσία μπορεί να εφαρμοστεί μέχρι και σε 350 φύλλα.

lamirol_single_side_lamination

Πλαστικοποιήσεις

Στο Φωτοαντιγραφικό Κέντρο International αναλαμβάνουμε πλαστικοποίησεις χαρτιού, χαρτονιού, φωτογραφιών, PVC, αφισών, καρτών για χρήση σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Προσφέρει προστασία και από την ακτινοβολία του ήλιου ώστε να μην ξεθωριάζουν τα χρώματα των ψηφιακών εκτυπώσεων. Λειτουργεί με θερμή ή ψυχρή πλαστικοποίηση έως 250 micron και UV για εξωτερικούς χωρους.

bcard

Εκτυπώσεις επαγγελματικών καρτών

Typing_and_Audio

Δακτυλογραφήσεις-Μεταφράσεις κειμένων

image

sxoles

Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό σας. Το όνομα χρήστη θα αποσταλεί στην καταχωρημένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

online_printing

Εγγραφή στο Newsletter

μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές μας σε εκτυπώσεις,δακτυλογραφήσεις,μεταφράσεις κ.ά.!